Persze én is tudom, hogy vízvezetékcsövekből remek kiegészítők készülhetnek, hiszen a lámpáim is ilyen szerelvényekből állnak. De nemrég megakadt a szemem egy számomra új dolgon. Mégpedig a csőbútor készítésen.

Csőbútorok

Ez felkeltette az érdeklődésemet. Remek ötlet szerintem, és nem csak a loft és minimalista lakásokban mutat jól. Összeszedtem pár képet, hogy bemutassam, miről is van szó. A képek a Pinterest-ről származnak.

Nekem legjobban a szék és az asztal variációk ragadták meg a fantáziámat. Szerintem jól párosítható a nyers fa a durvább, ipari jellegű csővázzal. Természetesen a fa részek átmennek egy felületkezelésen, hogy tartósak és tisztíthatóak maradjanak. Magam is készítettem már ilyen párosítású lámpákat.

Ezen felbuzdulva nem tartom kizártnak, hogy elkészítsek pár lakáskiegészítőt vízvezetékcsövekből.

Itt ragadnám meg az alkalmat, arra, hogy ha ajándékon töröd a fejed egy barátodnak, szerettednek, vagy kollégádnak, esetleg lakásavatóra vagy nászajándékba adnál egy egyedi lakáskiegészítőt, keress bátran. Együtt kitaláljuk, és biztos vagyok benne, hogy egyedi és maradandó ajándékkal fogod meglepni az ünnepeltet.

Kz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

GYERE EL 2020.03.08.-ÁN A WAMP-RA!

Egy nagyszerű hírt szeretnék megosztani veletek. 2020. március 08.-án kint leszek a WAMP Design Vásáron a lámpáimmal! A vásár helyszíne igen exkluzív: a Bálna, ráadásul a belépés díjtalan.
Mivel állandó üzlettel nem rendelkezem, így ez egy remek alkalom, hogy személyesen is megtekinthessétek a munkáimat. A kiállított lámpákat akár már a vásáron megvehetitek, de ha a készleten lévőkből nem találtok megfelelőt, akkor sem kell elkeseredni, mert lehetőségetek lesz személyesen tőlem megrendelni az egyedi és különleges KAZAMER lámpákat.

Még egyszer:
2020. március 08. WAMP
Bálna Budapest 1. emelet,1093 Bp. Fővám tér 11-12.
Nyitva tartás: 10 – 18h között
A belépés ingyenes.

error: Másolás védelem!
Wishlist 0
Continue Shopping